Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tentativă de omor și furt calificat. Doi tineri condamnați

0 166

Doi tineri au fost condamnați pentru furt calificat și tentativă de omor.

Potrivit IPJ Maramureș, ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Baia Mare pe numele unui tânăr de 27 ani. Acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

 Totodată, poliţişii Postului de Poliţie Rozavlea au pus în executare Sentinţa Penală prin care s-a dispus luarea măsurii educative de internare într-un penitenciar pentru minori şi tineret, faţă un tânăr de 19 ani, cetăţean fracez, pe o perioadă de 6 ani.

Acesta este condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor şi tentativă la omor calificat.

În acest sens, tânărul a fost predat de organele de poliţie din cadrul postului de poliţie comunal Rozavlea, la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş, Serviciul de Investigaţii Criminale, care urmează să îl depună pe condamnat în penitenciarul pentru minori şi tineret din Craiova.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More