Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tentativă de sinucidere. A înghițit 14 ace de gămălie

0 2.070

O fată din Bistrița a încercat să se sinucidă înghițind ace de gămălie. Suferise o decepție în dragoste.

O tânără din Bistrița a încercat să se sinucidă, miercuri, 13 februarie, înghițind 14 ace de gămălie. Fata, care provine dintr-o familie dezorganizată, după cum notează cei de la Adevărul, ar fi ajuns la acest gest din cauza unei decepții în dragoste.

Adolescenta a fost dusă de urgență la spital, unde în urma unei radiografii s-a observat că ea nu înghițise doar acele de gămălie, ci și o piuneză și o bucată de pix. Medicii au vrut să o trimită imediat la spitalul din Cluj-Napoca însă s-a constant că obiectele înghițite nu au perforat nici un organ al fetei. Din fericire starea fetei este stabilă și evoluția ei este observată de medicii pediatrii. 

Fata locuia în internatul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr. 2 pe perioada şcolii. Conducerea centrului şcolar a început o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul, dar şi dacă minora era supravegheată sau nu în acele momente, au scris cei de la Adevărul.

Mai multe puteți citi aici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More