Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tentativă de sinucidere la Cetan. Un bărbat a fost găsit spânzurat, de soție – VIDEO

0 88

ambulanta-tentativa-sinucidere-cetan

Consumul de alcool peste măsură i-a luat mințile luni seara unui bărbat de 30 de ani din localitatea clujeană Cetan. Acesta a încercat să se spânzure, fiind găsit de soție agățat de un cablu într-o anexă gospodărească.

După ce în ultima perioadă a fot mai mult beat decât treaz, luni seara alcoolul consumat peste măsură i-a întunecat mințile bărbatului de 30 de ani. Vecinii povestesc că acesta avea și patima jocurilor de noroc și că ar fi cheltuit mulți bani la jocurile mecanice.

Luni seara, după ce a ajuns acasă rupt de beat, s-ar fi certat și cu soția, iar într-un moment de nebunie, bărbatul a ieșit din casă.

”Soția lui a ieșit după câteva minute după el să vadă ce face și l-a găsit agățat de grindă în șură cu un cablu de la ceva casetofon legat de gât. Copilul lui a venit într-o fugă la mine și mi-a spus că tatăl lui s-a spânzurat. Și m-am dus repede să văd, să ajut. Când am ajuns eu, el era deja jos, la pământ. Era cu capul întors într-o parte, cu limba scoasă, de abia respira”, povestește vecinul bărbatului.

Rudele acestuia au sunat la 112, iar la fața locului au intervenit un echipaj de poliție și o ambulanță cu medic de la Dej.

După ce a fost stabilizat, bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Dej, iar de aici transferat în stare critică la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.

În timp ce medicii se luptă pentru a-i salva viața, polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc incidentul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More