Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tentativă de sinucidere la un hotel din Bistrița. Pompierii l-au salvat de la moarte – FOTO/VIDEO

0 40

Un bărbat cazat la un hotel din Bistrița a încercat să se sinucidă duminică seara după o decepţie în dragoste. Pompierii au reuşit să-l salveze, după ce au urcat la etajul 4 cu autospeciala cu scară şi l-au scos la timp.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a închiriat o cameră la un hotel, unde a încercat să-şi pună capăt zilelor. Apropiaţii spun că era depresiv şi că urma un tratament după ce s-a despărţit de soţie. Acesta a combinat medicamentele cu alcool şi i-a trimis femeii un mesaj în care o anunţa că vrea să moară.

Femeia a sunat la 112 şi a mers într-un suflet la hotel. Pentru că angajaţii nu aveau cheie de rezervă, pompierii au urcat în balconul de la etajul 4 cu o autoscară. L-au găsit pe bărbat mai mult mort decât viu, au deschis uşa şi l-au dus de urgenţă la spital.

„Au acționat pentru a ajunge la un bărbat care se afla în stare de semiconștiență pe balconul aflat la etajul 4 al hotelului. Salvatorii au asigurat accesul cu ajutorul autospecialei de salvare și intervenție la înălțimi”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Bărbatul a fost dus la spital în stare gravă, unde va fi supus și unui consult psihologic.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More