Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tentativă de sinucidere la Zalău. Un tânăr amenință că se aruncă în gol de pe un turn

0 68

Incident neobișnuit luni la amiază în Zalău, unde un tânăr amenință că-și va lua viața. Acesta s-a urcat pe turnul unei centraledin oraș și spune că se va arunca în gol.

Mai multe echipaje de pompieri, ambulanță și polițiști au intervenit la fața locului.

Potrivit primelor informații, tânărul ar fi nemulțumit de faptul că nu mai poate intra într-un centru de noapte destinat persoanelor fără adăpost. Acesta ar fi fost cazat în respectivul centru până de curând, însa a fost dat afară și nu i s-a mai permis accesul.

Luni, la amiază, tânărul s-a urcat pe turnul unei centrale din apropierea adăpostului de noapte și amenință că se va arunca în cap.

”Pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină pentru a salva o persoană care avea intenţia de suicid. Bărbatul, s-a urcat pe un punct termic în zona adăpostului de noapte din Zalău, ameninţând că se va sinucide. După aproximativ 3 ore de negociere persoana a fost convinsă să coboare renunţând la intenţia sa”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sălaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More