Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tentativă de viol terminată cu un scandal între 9 persoane

0 404

Polițiștii din Hida continuă cercetările într-un dosar penal privind infracțiunile de tentativă de viol și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte comise la sfârșitul săptămânii trecute, într-o comună de pe raza secţiei.

Cei de la IPJ Sălaj transmit astfel prin intermediul unui comunicat de presă faptul că, la data de 26 iunie, ora 21.21, oamenii legii au fost sesizați de către o femeie despre faptul că fiica ei a fost victima unei infracţiuni de viol. Totodată în urma acestui eveniment s-ar fi iscat un scandal între mai multe persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii, sprijiniți de colegii lor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au aplanat în scurt timp scandalul și au identificat persoanele implicate. Este vorba despre nouă persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 52 de ani.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că un tânăr de 28 de ani i-a propus unei adolescente să întrețină cu acesta relații sexuale, însă a fost refuzat, moment în care a îmbrâncit-o. Fapta nu s-a consumat, întrucât victima a reușit să scape. Ulterior, între membrii celor două familii s-a iscat un scandal.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru tentativă la infracțiunea de viol și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, au mai notat cei de la IPJ Sălaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More