Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Teodora Muncelean, aleasă în fruntea organizației de femei a PSD Dej – FOTO

0 271

Dora Muncelean aleasa presedinte Femei PSD Dej (1)

La sediul Partidului Social Democrat Dej a avut loc joi conferința femeilor social-democrate din Dej, în cadrul căreia s-au desfășurat și alegeri pentru conducerea Organizației de Femei Social Democrate (OFSD) filiala Dej.

Bucurându-se de participarea unui număr mare de femei social-democrate din organizația locală, dar și de invitați de la organizația județeană, evenimentul de la sediul PSD Dej a avut în program mai întâi prezentarea raportului de activitate a organizației de femei, susținut de fostul președinte, Anda Ciungan.

Apoi s-a trecut la alegerea noii conduceri a organizației, în funcția de președinte al OFSD Dej fiind aleasă Teodora Muncelean, consilier local, singura candidată pentru această poziție.

La conferința femeilor social-democrate de la Dej a participat și deputatul clujean Aurelia Cristea, președinte al OFSD Cluj, deputatul Cornel Itu, președintele PSD Dej, dar și primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More