Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Teofil Herineanu va fi condus mâine pe ultimul drum

0 95

Teofil Herineanu

Fostul protopop al Dejului, Teofil Herineanu, care s-a stins din viață marți noaptea, la vârsta de 76 de ani, va fi condus sâmbătă pe ultimul drum.

În drumul spre veșnicie al Părintelui Teofil Herineanu, trupul său pământesc s-a aflat depus în aceste zile la Biserica parohială Dej 1, din strada Gutinului nr.7, locul în care a slujit ca preot vreme îndelungată, alături de Părintele paroh Gavril Chirilă, în imediata apropiere a noului sediu al Protopopiatului Dej, unde și-a desfășurat activitatea în ultimii ani.

Sâmbăta 7 februarie, la ora 10:00, la Biserica “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” va fi oficiată Sfânta Liturghie, urmată la ora 12:00 de Slujba Prohodului pentru Părintele Teofil, săvârșită de un sobor de preoți în frunte cu IPS Andrei, Mitropolitul Clujului.

Părintele Teofil Herineanu va fi condus sâmbătă pe ultimul drum de familie, de credincioși, de colegii preoți și de toți clericii din parohiile de pe raza protopopiatului,dar și de toți cei care l-au cunoscut și îndrăgit.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pe Părintele Teofil Herineanu!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More