Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Terasele din Dej sunt pregătite pentru debutul EURO 2016

0 46

Echipele de fotbal ale Franței și României dispută, vineri, de la ora 22,00 (ora României), meciul inaugural al Campionatului European din Hexagon, EURO 2016, pe Stade de France din Saint-Denis.

România nu a mai participat la un turneu final major din 2008, când nu trecea de faza grupelor la Europeanul din Elveția și Austria, după un 0-0 la debut cu Franța (9 iunie).

România va mai juca în Grupa A contra Elveției (15 iunie, Parc des Princes — Paris) și împotriva Albaniei (19 iunie, la Lyon).

Meciul dintre România și Franța va fi arbitrat de o brigadă maghiară, cu Viktor Kassai la centru, arbitri asistenți vor fi Gyorgy Ring și Vencel Toth, arbitri asistenți adiționali au fost desemnați Tamas Bognar și Adam Farkas, iar arbitru de rezervă va fi olandezul Bjorn Kuipers.

Pentru Campionatul European de fotbal din Franța s-au pregătit și localurile și terasele din Dej, care așteaptă iubitorii de fotbal să urmărească meciurile în aer liber, la o bere rece.

Printre localurile care au pregătit deja zone speciale pentru microbiști se află Escape Garden, care a montat un ecran uriaș pe terasă, dar are televizoare pentru urmărirea meciurilor și în interior. Un alt local dotat cu televizor pe terasă este Lemnul Verde, meciurile de la EURO 2016 putând fi urmărite și la Green Pub, Tequila Cafe sau Park House.

Meciurile de la Euro 2016 pot fi urmărite de iubitorii de fotbal pe cel mai mare ecran din Dej, instalat special cu acest scop pe terasa localului Weekend, redeschis recent la malul Someșului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More