Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Terasele Escape din Dej și Gherla invită microbiștii la Campionatul Mondial de Fotbal

0 750

Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, ediția 2018, debutează joi cu ceremonia și meciul de deschidere. Timp de o lună de zile pasionații de fotbal pot urmări meciurile, alături de prieteni, într-o atmosferă relaxantă, la terasele restaurantelor Escape din Dej și Gherla.

Atât la terasa Restaurant Escape Garden din Dej, cât și la Escape Bowling Restaurant Club din Gherla vor fi transmise, pe televizoarele de pe terase sau în interior, toate meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia.

Microbiștii care vor alege să urmărească meciurile alături de prieteni și alți împătimiți ai fotbalului rege vor avea parte de o atmosferă specifică, iar setea de fotbal poate fi stinsă doar cu berile servite la localurile respective.

Restaurantele s-au pregătit temeinic pentru a sărbători așa cum se cuvine cel mai important eveniment fotbalistic al anului, suplimentând stocul de băuturi, în special bere, astfel ca cei care urmăresc meciurile în spațiile rezervate să nu ducă lipsă de nimic. Iar cei cărora li se face foame pe parcursul desfășurării meciurilor, pot comanda dintre sutele de feluri de pizza și mâncare la cele două restaurante.

În plus, pe durata desfășurării Campionatului Mondial de Fotbal, la trei beri achiziționate, microbiștii vor primi din partea casei un bol de alune sau chipsuri, la alegere.

Pentru a fi siguri că aveți cea mai bună vizibilitate la televizoarele amplasate pe terase, puteți face și rezervări, la numerele de telefon 0364 410 206 (Dej) sau 0728 076 544 (Gherla).

Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia debutează joi, 14 iunie, cu ceremonia de deschidere, de la ora 17:30, urmată de primul meci al mondialului, cel dintre reprezentativa ţării gazdă, Rusia şi Arabia Saudită.

Programul integral al competiției poate fi văzut pe Someșeanul.ro, în secțiunea specială dedicată Campionatului Mondial de Fotbal Rusia 2018. Tot aici vă puteți înscrie pentru a participa la Concursul de Pronosticuri, în urma căruia se vor acorda premii în bani, concursul fiind sponsorizat de restaurantele Escape din Dej și Gherla.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More