Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Teren de minifotbal, finalizat în Şomcutul Mic

0 61

Primăria municipiului Dej a finalizat un teren de minifotbal în localitatea Şomcutul Mic. Demarată în a doua jumătate a anului 2015, investiţia are  valoarea de 126 806 lei.

Terenul de minifotbal are o suprafaţă de 400 metri pătraţi, este acoperit cu gazon artificial şi are amenajată şi o parcare aferentă.

”Era nevoie ca și cei care vor să facă mișcare în Șomcutul Mic să poată avea această posibilitate, mai ales că în localitate am intervenit pentru modernizarea infrastructurii. În zona centrală a Șomcutului am identificat spațiu suficient pentru construcția lui și  a parcării aferente, iar acum terenul de minifotbal este accesibil tuturor celor care vor să îl utilizeze. Terenuri de minifotbal se vor amenaja în acest an şi pe strada Orizont şi în Viile Dejului, iar cele 5 terenuri de minifotbal existente: 2 în cartierul Dealul Florilor, cartierul 1 Mai, cartierul 7 Noiembrie şi Triaj, vor fi reamenajate şi dotate cu gazon artificial”, a declarat primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More