Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

TERIFIANT. Româncă găsită CRUCIFICATĂ la periferia orașului italian Florența

0 79
romanca ucisa italia
Foto: ilmesaggero.it

O româncă în vârstă de 26 de ani a fost găsită decedată la periferia orașului italian Florența. Se presupune că aceasta a fost torturată și violată înainte de a fi ucisă.

Potrivit presei italiene, descoperirea a fost făcută de un cetățean italian, un biciclist care se plimba prin zonă. Acesta a anunțat autoritățile despre șocanta descoperire, iar polițiștii au fost îngroziți de ceea ce au găsit la fața locului.

Când a fost găsită, tânăra româncă avea doar pantofii în picioare, iar hainele ei au fost descoperite la peste un kilometru distanță de cadavru. Femeia a fost găsită sub un pod, într-o poziție, ca și cum ar fi fost crucificată, dar polițiștii susțin că poziția cadavrului este una pur întâmplătoare, fără nicio semnificație simbolică.

În urma primelor investigații ale polițiștilor italieni, românca se pare că a fost imobilizată de atacator, violată și torturată, pentru ca apoi să fie lăsată să moară în chinuri groaznice.

Conform agenției italiene de presă ASCA, femeia era cel mai probabil o prostituată ce lucra în zonă. Temerile populației din zonă referitoare la existența unui criminal în serie sunt alimentate de faptul că în urmă cu un an o altă femeie a fost găsită într-o poziție similară, însă aceasta era în viață.

Andreea Cristina Zamfir obișnuia să se prostitueze, avea doi copii și vindea droguri. Cel mai probabil a căzut victimă unui violator în serie, care a lăsat în urma lui alte șase victime care, însă, au supraviețuit.

Investigația româncei ucise în Italia este coordonată de Paolo Canessa, procurorul a condus şi ancheta „monstrului din Florenţa”. Acesta este un criminal în serie care, în perioada 1968-1985, a ucis 16 persoane, majoritatea fiind cupluri.

romanca ucisa italia-andreea cristina zamfir
Foto: ilmesaggero.it

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More