Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A „terorizat” prin tâlhării întreg orașul Turda, dar a ajuns să fie reținut

0 290

Un bărbat de 35 de ani a fost reținut de Poliția Turda pentru 24 de ore. Acesta este bănuit că între 24.12.2017-23.01.2018 a comis mai multe infracțiuni precum tâlhărie, tentativă de tâlhărie, furt și lovire.

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda, în urma activităţilor de cercetare penală efectuate şi a probatoriului administrat, au identificat, la data de 01.02.2018, un bărbat de 35 ani, din Turda, faţă de care s-a dispus continuarea urmăririi penale şi reţinerea pentru 24 ore pentru comiterea mai multor infracțiuni.

Astfel el este acuzat de tâlhărie, căci la data de 24.12.2017, în jurul orei 17:10, ar fi agresat o persoană ce se deplasa pe jos pe o alee din Turda. Prin acte de violență a deposedat-o de o poșetă în care avea mai multe bunuri personale, acte de identitate, suma de 450 lei și un telefon mobil, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1260 lei.

O altă infracțiune este cea de tentativă la tâlhărie. La data de 17.01.2018, în jurul orei 09:00, ar fi agresat o persoană care se deplasa printre garaje pe raza municipiului Turda. A lovit-o de mai multe ori cu pumnii în zona feței, a încercat, dar nu a reușit, să o deposedeze de o poșetă.

Alte infracțiuni sunt cele de lovire sau alte violențe. La data de 23.01.2018, în jurul orelor 17:00, în timp ce persoana vătămată de acesta se deplasa pe raza municipiului Turda, s-a întâlnit cu o persoană pe care o cunoaștea din vedere și care sub pretextul de a se uita la telefonul mobil al persoanei vătămate i l-a sustras. În seara aceleiași zile persoana vătămată s-a reîntâlnit cu persoana care i-a sustras telefonul, aceasta solicitându-i un cod de deblocare al telefonului și pentru că persoana vătămată a refuzat să îl dea, a lovit-o cu palma peste față.

În cursul zilei de azi, bărbatul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More