Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A „terorizat” prin tâlhării întreg orașul Turda, dar a ajuns să fie reținut

0 278

Un bărbat de 35 de ani a fost reținut de Poliția Turda pentru 24 de ore. Acesta este bănuit că între 24.12.2017-23.01.2018 a comis mai multe infracțiuni precum tâlhărie, tentativă de tâlhărie, furt și lovire.

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda, în urma activităţilor de cercetare penală efectuate şi a probatoriului administrat, au identificat, la data de 01.02.2018, un bărbat de 35 ani, din Turda, faţă de care s-a dispus continuarea urmăririi penale şi reţinerea pentru 24 ore pentru comiterea mai multor infracțiuni.

Astfel el este acuzat de tâlhărie, căci la data de 24.12.2017, în jurul orei 17:10, ar fi agresat o persoană ce se deplasa pe jos pe o alee din Turda. Prin acte de violență a deposedat-o de o poșetă în care avea mai multe bunuri personale, acte de identitate, suma de 450 lei și un telefon mobil, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1260 lei.

O altă infracțiune este cea de tentativă la tâlhărie. La data de 17.01.2018, în jurul orei 09:00, ar fi agresat o persoană care se deplasa printre garaje pe raza municipiului Turda. A lovit-o de mai multe ori cu pumnii în zona feței, a încercat, dar nu a reușit, să o deposedeze de o poșetă.

Alte infracțiuni sunt cele de lovire sau alte violențe. La data de 23.01.2018, în jurul orelor 17:00, în timp ce persoana vătămată de acesta se deplasa pe raza municipiului Turda, s-a întâlnit cu o persoană pe care o cunoaștea din vedere și care sub pretextul de a se uita la telefonul mobil al persoanei vătămate i l-a sustras. În seara aceleiași zile persoana vătămată s-a reîntâlnit cu persoana care i-a sustras telefonul, aceasta solicitându-i un cod de deblocare al telefonului și pentru că persoana vătămată a refuzat să îl dea, a lovit-o cu palma peste față.

În cursul zilei de azi, bărbatul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.