Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tetarom IV a primit titlul de parc industrial

0 66

parc industrial tetarom 4

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a acordat printr-un ordin publicat în Monitorul Oficial titlul de parc industrial terenului de 85 de hectare din comuna clujeană Feleacu, satul Vâlcele, pe care urmează să funcţioneze Parcul Industrial Tetarom IV.

„Conferirea oficială a statutului de parc industrial reprezintă un nou pas înainte, unul extrem de important. De altfel, toate aceste patru parcuri industriale pe care, prin intermediul societăţii noastre de profil, reuşim să le administrăm cu succes, dar şi Tetarom V, al cărui proiect înregistrează progrese semnificative, certifică, o dată în plus, faptul că în materie de parcuri industriale şi tehnologice Clujul reprezintă, cu certitudine, un model de bune practici la nivel naţional şi chiar internaţional”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

Cele trei parcuri Tetarom existente până acum au adus în zona Clujului nume mari de companii străine, cum ar fi Emerson, De’Longhi, Energobit, Bosch, Aggressione sau Dietrich. Acestea, dar și celelalte firme care au unități de producție sau birouri în parcurile industriale au generat investiții de peste 300 de milioane de euro și peste 4.000 de locuri de muncă.

Foto: citynews.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More