Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tiberiu Bereczki este candidatul PMP pentru Primăria Gherla

0 62

Partidul Mișcarea Populară, filiala Gherla, și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Gherla, la alegerile locale din luna iunie a acestui an.

”Istoria orașului Gherla se pierde în negura vremurilor. Încă din 1291 și până astăzi mulți oameni vrednici s-au perindat prin orașul nostru iubit.

În ultimii ani însă, în lipsa unei gospodăriri eficiente și a unor primari mai mult sau mai puțin competenți, potențialul lui nu a fost exploatat. S-ar fi putut face multe, s-ar fi putut profita de poziția strategică a orașului, s-ar fi putut atrage investitori, s-ar fi putut accesa mai multe resurse din fonduri europene, s-ar fi putut stimula oamenii de afaceri locali și lista ar putea continua.

Nu este târziu nici acum, însă acest proces nu mai poate întârzia!! Nu mai putem lăsa orașul pe mâna personajelor care l-au administrat atât de defectuos până acum.

Mișcarea Populară Gherla a căutat și a găsit un candidat onest și competent, care să fie aproape și să înțeleagă problemele cu care se confruntă atât gherleanul de rând cât și oamenii de afaceri și intelectualii locali.

Tiberiu Bereczki este alegerea noastră, este candidatul care va reprezenta cu onoare partidul nostru la alegerile locale din 2016. El este candidatul în care se pot regăsi atât tinerii ce până acum au fost dezamăgiți de politică, cât și cei în vârstă, sătuli să tot fie mințiți din 4 în 4 ani.

Echipa de consilieri locali este și ea una în care ne punem toată încrederea. Reprezintă cu brio viziunea acestui partid tânăr, e formată din oameni cu puternice valori morale, competenți și pregătiți să ofere soluții reale.

Avem soluții reale pentru schimbarea în bine a Gherlei, avem capacitatea și există resursele ca acest lucru să fie făcut”, se arată  într-un comunicat al Partidului Mișcarea Populară Gherla.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More