Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tiberiu Zelencz a câștigat procesul cu Consiliul Local Mica și revine în funcția de viceprimar

0 58

schimbare viceprimar Mica Zelencz Goron (1)

Secția mixtă de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Cluj a admis cererea formulată de Tiberiu Zelencz la începutul acestui an, după ce viceprimarul comunei clujene Mica a fost schimbat din funcție în noiembrie anul trecut.

Tiberiu Zelencz a fost înlăturat din funcția de viceprimar al comunei Mica ca urmare a unui proiect de hotărâre inițiat de către primarul Pavel Goron la ședința consiliului local din 28 noiembrie 2014, după ce același proiect nu a trecut în precedentele două ședințe ale deliberativului comunal.

Zelencz a atacat în instanță proiectul de hotărâre prin care a rămas fără scaunul de viceprimar, iar în 8 iulie 2015 instanța a decis anularea și suspendarea hotărârii de consiliu local. Decizia instanței poate fi atacată de către Comuna Mica și Consiliul Local Mica, însă până la o eventuală nouă decizie a judecătorilor, Zelencz trebuie repus în funcție.

”Mă bucur că s-a făcut dreptate, chiar dacă eu am susținut încă din momentul schimbării mele că proiectul de hotărâre inițiat de către primar a fost introdus ilegal pe ordinea de zi a ședinței.

Nu am contestat votul unor colegi din consiliu, care au vrut schimbarea mea, ei dorindu-și probabil atunci o nouă majoritate împreună cu primarul, dar și un nou viceprimar, numire care nu a mai avut loc nici până în ziua de azi. Prim pronunțarea instanței, comuna Mica are, oficial, viceprimar.

Odată cu revenirea mea în funcția de viceprimar, sper ca neînțelegerile și orgoliile să fie lăsate la o parte, iar ceea ce ne-am propus împreună cu primarul și colegii mei din consiliu, de când am fost investiți în funcție, să se reflecte în bunul mers al comunei Mica și în bunăstarea cetățenilor ei.

În cele 10 luni care au mai rămas până la alegerile locale, trebuie să dăm dovadă față de cetățenii care au avut încredere în noi, că mai presus de orice, interesele lor vor fi pe masa noastră de lucru”, a spus Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More