Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tiberiu Zelencz atrage atenția CJ Cluj. Drumul Județean din Mănăstirea este într-o stare deplorabilă

0 187

Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica, atrage atenția președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, în ceea ce privește starea deplorabilă a DJ 172F.

Tiberiu Zelencz atrage atenția celor de la Consiliul Județean Cluj în ceea ce privește starea deplorabilă a Drumului Județean 172F. Primarul comunei Mica a postat pe rețeaua de socializare Facebook mai multe fotografii care surprind DJ afectat de precipitațiile abundente din ultima vreme și îi cere lui Alin Tișe, președintele CJ Cluj, să ia atitudine, deoarece acel tronson este în administrarea Consiliului Județean.

„Deși am făcut mai multe adrese către Consiliul județean Cluj, în care am prezentat starea deplorabilă a drumului, până în prezent nu s-a luat nici o măsură. Mai mult, în comuna Mica au fost afectatăe 80 de ha de teren arabil. Din păcate, pentru comuna Mica nu s-au găsit fonduri de la bugetul de rezervă al Consiliul Judeţean Cluj, faţă de alte comune care, în urma inundaţiilor, au beneficiat de sume importante de bani pentru eliminarea efectelor produse de calamităţile naturale”, a scris Tiberiu Zelencz.

Totodată, edilul a notat că starea defectuoasă a respectivului tronson de drum reprezintă un adevărat pericol la adresa participanților la trafic, dar, de asemenea, pot fi afectate și casele din jur din cauza unor eventuale alunecări de teren.

„Dincolo de aceste aspecte, care nu ar trebui deloc neglijate de către conducerea CJ Cluj, drumul reprezintă un real pericol pentru cei care îl tranzitează, iar cetățenii care își au locuințele în zonă pot avea în orice moment probleme din cauza alunecărilor de teren. Eu, ca și primar, nu pot privi nepăsător această situație, care poate oricând duce la o nenorocire sau pierderi de vieți omenești” a continuat primarul.

În acest mod, primarul Tiberiu Zelencz face apel către președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, și îi cere acestuia să ia atitudine imediată pentru ca această problemă să fie rezolvată în cât mai scurt timp posibil.

„Tocmai de aceea, domnule președinte al Consilului Județean Cluj, Alin Păunel Tișe, domnilor consilieri județeni, vă rog luați atitudine și faceți toate demersurile necesare pentru a se interveni în cel mai scurt timp în această zonă. Nu vreau să cred că este vorba despre indiferența celor cu putere decizională în acestă direcție, și nu vreau să cred că prioritățile sunt pe criterii politice, pentru că problemele unei comunități nu trebuie privite prin prisma coloraturii politice. Am încredere că se vor lua măsuri urgente în ceea ce privește DJ 172 F. Consider că și cetățenii comunei Mica merită atenția Consilului Județean Cluj, iar siguranța lor este mai presus decât orice culoarea politică”, a încheiat primarul comunei Mica.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More