Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Tiberiu Zelencz – Cererea de finanțare pentru canalizare și stație de epurare, depusă la Fondul de Dezvoltare

0 460

Primarul comunei Mica a transmis că s-a depus cererea de finanțare pentru canalizare și stație de epurare.

Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica, a transmis că ieri, 4 mai, a fost depusă la Fondul de Dezvoltare și Investiții –Comisia de Strategie și Prognoză cererea de finanțare pentru obiectivul de investiții
,,REȚELE DE CANALIZARE ȘI STAȚIE DE EPURARE ÎN COMUNA MICA, JUDEȚUL CLUJ”.

„Ţinând cont de faptul că prin proiectul Companiei de Apă Someș va fi introdusă apa potabilă pe raza comunei Mica, am considerat că introducerea canalizării pe raza comunei noastre este un proiect la fel de important pentru comunitatea pe care o reprezint ca şi primar, motiv pentru care am şi făcut demersurile în această direcţie”, a transmis primarul comunei Mica.

Totodată Tiberiu Zelencz a mai transmis că este conștient de procedurile dificile pentru a accesarea unor astfel de fonduri, însă insistă că el va depune toate eforturile pentru ca acest proiect să fie implementat. „Chiar dacă accesarea acestor fonduri este destul de dificilă, iar birocraţia ne face de multe ori să batem pasul pe loc, sunt convins că pentru proiectul privind introducerea canalizării avem șanse mari pentru a primi finanțare de la Fondul de Dezvoltare și Investiții. Eu, în calitate de primar voi depune toate diligențele pentru a putea implementa acest proiect pe raza comunei noastre, deoarece îl consider foarte util și necesar” a adăugat Tiberiu Zelencz.

„Ştiu că răbdarea tuturor a ajuns la limită, şi sunt convins că toată lumea îşi doreşte apă şi canalizare în comună, dar din păcate toate aceste aspecte care au fost neglijate zeci de ani, nu se pot realiza peste noapte, iar toate proiectele pe care dorim să le implementăm necesită timp, drumuri la Bucureşti şi multă răbdare. Scopul meu este de a atrage cât mai multe fonduri şi de a implementa cât mai multe proiecte pentru comuna Mica”, a mai declarat acesta.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More