Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tiberiu Zelencz este noul primar al comunei Mica. Vad, Cuzdrioara, Chiuiești, Cășeiu sau Câțcău merg cu aceiași primari

0 237

Partidul Social Democrat a reușit o victorie răsunătoare în alegerile locale desfășurate duminică și în comuna clujeană Mica, unde social-democratul Tiberiu Zelencz a obținut un scor zdrobitor în fața fostului primar, liberalul Pavel Goron.

Viceprimar al comunei Mica înainte de aceste alegeri locale, Tiberiu Zelencz s-a înscris în cursa pentru fotoliul de primar din partea PSD și a obținut o majoritate covârșitoare la urne.

Potrivit rezultatelor parțiale neoficiale, Zelencz a obținut 54,32% dintre voturile valabil exprimate de către locuitorii comunei Mica, în timp ce fostul primar a avut un scor de doar 22,7%.

Dacă în comuna Mica primarul a fost schimbat în urma alegerilor de ieri, nu același lucru se poate spune despre rezultatele alegerilor în celelalte comune din jurul Dejului. Astfel, la Cuzdrioara rămâne primar Casian Rus(PSD), la Chiuiești rămâne în funcție Gavril Mihuț (PNL, singur candidat), la Câțcău rămâne în fotoliul de primar Călin Mureșan (PNL), iar la Cășeiu obține un nou mandat de primar Silviu Boldor (PSD).

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More