Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tiberiu Zelencz ia atitudine. Vrea măsuri imediate pentru drumul județean din Mica

0 564

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz, a întocmit o adresă semnată de mai mulți cetățeni prin care atrage atenția asupra stării precare a DJ 172 F.

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz, atrage atenția asupra problemelor cauzate de către Drumul Judeţean 172 F, drum ce tranzitează comuna pe care o administrează, un drum aglomerat, fără marcaje şi indicatoare, pe care se circulă cu mare viteză, după cum afirmă acesta.

Sesizările sale către Consiliul Județean Cluj au rămas fără răspuns, iar starea precară a drumului pune în pericol viața participanților la trafic. Din această cauză primarul Tiberiu Zelencz a inițiat o adresă semnată de mai mulți cetățeni ai comunei, adresă prin care atrage atenția asupra lipsei marcajelor, a trecerilor de pietoni şi a indicatoarelor în zona şcolilor, a bisericilor, a magazinelor şi a căminelor culturale.

Toate aceste lucruri duc la producerea unui număr însemnat de accidente. Acest drum a creat foarte multe probleme în comuna noastră, deoarece lipsa marcajelor, a trecerilor de pietoni şi a indicatoarelor în zona şcolilor, a bisericilor, a magazinelor şi a căminelor culturale, a dus la producerea mai multor accidente de circulaţie, a transmit primarul comunei Mica.

Sper ca de această dată, împreună cu dumneavoastră, prin adresa semnată de foarte mulţi cetăţeni din localităţile Valea Luncii şi Sânmarghita, urmând să adunăm semnături şi de la locuitorii din Mica şi Dâmbu Mare, să reuşim să ne facem auziţi şi să se rezolve această situaţie neplăcută, astfel încât, viaţa oamenilor să nu mai fie pusă în pericol în fiecare zi, spune același Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More