Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica, trece de partea liberalilor

0 513

Primarul comunei clujene Mica, Tiberiu Zelencz, a anunțat recent faptul că va candida pentru un nou mandat, de această dată din partea Partidului Național Liberal.

Tiberiu Zelencz se alătură astfel grupului de primari care au părăsit Partidul Social Democrat și vor candida din partea PNL, cum este și cazul primarului Municipiului Dej, Costan Morar.

”Au trecut deja 4 ani de când dețin funcția de primar al Comunei Mica, o funcție care m-a onorat, responsabilizat și m-a determinat să lupt pentru bunăstarea comunei noastre.

Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea pe care mi-ați arătat-o în toți acești ani, dumneavoastră, colegilor mei din primărie și consilierilor locali, cu care am avut o bună colaborare. Vă mulțumesc în mod deosebit pentru faptul că m-ați încurajat și v-ați exprimat dorința să mai candidez pentru încă un mandat de primar al Comunei Mica.

Am hotărât împreună cu dumneavoastră, iar pe această cale doresc să vă mulțumesc pentru cele peste 1000 de semnături primite în ultima perioadă.
Pentru un nou mandat, la alegerile din 27 septembrie, voi candida din partea PNL.

Am fost și voi rămâne același om al faptelor, indiferent de culoarea politică.
Am început împreună dezvoltarea acestei comune, am construit împreună și îmi doresc să continuăm împreună”, a anunțat Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More