Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tiberiu Zelencz și-a preluat noul mandat de primar al comunei Mica

0 73

Tiberiu Zelencz a depus jurământul pentru un nou mandat de primar al comunei clujene Mica, fiind deja la al doilea mandat.

Ales de această dată din partea Partidului Național Liberal, după ce a demisionat înainte de alegeri din PSD, Tiberiu Zelencz și-a preluat luni noul mandat în fruntea comunei Mica.

”Cu onoare, respect și emoție am depus, astăzi, jurământul pentru un nou mandat de primar al Comunei Mica. Am jurat că voi face tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei Mica.
Așa cum am făcut în primul meu mandat, și în următorii 4 ani voi continua să lupt și să realizez cât mai multe lucruri frumoase pentru comuna noastră.

Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, m-au susținut și încurajat să mergem împreună mai departe. Puterea a venit de la oamenii pe care i-am simțit aproape și din dorința de a aduce plus valoare Comunei Mica.

Vor urma alți patru ani în care vom continua implementarea unor noi proiecte și pot să vă asigur că prioritatea numărul unu pentru mine este și va fi dezvoltarea comunei Mica. Construim împreună, continuăm împreună! Mergem mai departe! “Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, este mesajul transmis de edilul comunei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More