Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tiberiu Zelencz și-a lansat oficial candidatura la Primăria comunei Mica

0 14.141

Căminul cultural din localitatea clujeană Nireș a devenit neîncăpător duminică după-amiază la evenimentul de lansare a candidaturii social-democratului Tiberiu Zelencz pentru Primăria Mica.

Președinte al filialei Mica al Partidului Social Democrat în ultimii șase ani, Tiberiu Zelencz este actualul viceprimar al comunei, iar pentru alegerile locale din acest an și-a propus să urce o treaptă mai sus și să devină noul primar al comunei Mica.

Duminică, la Căminul cultural din Nireș, Tiberiu Zelencz a avut de partea sa zeci de susținători, beneficiind de sprijinul deputatului Cornel Itu, alături de care au fost președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, consilierul județean Vasile Sălătioan, dar și primarul comunei Mintiu Gherlii, Dumitru Oltean.

”Am avut deosebita onoare de a avea alături de mine, ieri, la lansarea candidaturii mele pentru funcția de primar al comunei Mica,pe preşedintele PSD Cluj,Remus Lapuşan,deputat Cornel Itu,consilier județean,Vasile Sălătioan,şi mulți din oamenii care au avut încredere în mine, oamenii care m-au susținut și încurajat să merg pe acest drum. A fost o zi deosebită, plină de emoție, dar și de încredere, că împreună putem forma o echipă cu care să construim comuna pe care toți o dorim.

Au trecut 6 ani de când sunt președintele Organizației PSD Mica. În toți acești ani, indiferent de funcția pe care am ocupat-o, am încercat să mă implic în viața comunității, să fiu aproape de oameni și de problemele fiecăruia dintre ei. Nu aș fi ajuns în postura de candidat pentru funcția de primar al comunei Mica fără încrederea, susținerea și sprijinul dumneavoastră.

Au fost momente grele în care m-ați încurajat să merg mai departe. Asta am făcut pentru că am văzut că vă doriți o schimbare. Vreau să va reprezint cu cinste și demnitate și sunt sigur că împreună vom reuși.

Deși mi-aș fi dorit să fac mai multe pentru dumneavoastră, piedicile care mi-au fost puse în toți acești ani m-au ambiționat să lupt și mai mult pentru această comună, care are un potențial mare și merită mult mai multă atenție, iar prin implicarea noastră a tuturor sunt sigur că vom avea comuna mult dorită.

Sunt un om al faptelor și prin fapte vreau să demonstrez că nu este imposibil ca o comună să aibă condiții decente pentru cetățenii ei.

Nimeni și nimic nu mă va putea opri știind că am susținerea cetățenilor care au crezut și cred în mine. Îmi doresc ca fiecare cetățean din comuna Mica să facă parte din echipa mea, să reușim să construim ceea ce ne dorim cu toții.

Vreau să vă mulțumesc din suflet fiecăruia. Vă mulțumesc că mă susțineți, că m-ați adoptat ca fiu al locului, că m-ați făcut să mă simt acasă, iar pentru toate acestea vă asigur că nu vă voi dezamăgi”, a transmis Tiberiu Zelencz, candidatul PSD pentru Primăria comunei Mica.

tiberiu zelencz lansare candidatura mica-2

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More