Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tibi Ușeriu ia vineri startul la ultramaratonul Arctic

0 141

Maratonistul bistrițean Tibi Ușeriu participă, începând de vineri, la o nouă ediție a cursei 6633 Arctic Ultra, cel mai dificil maraton de pe planetă.

Startul ultramaratonului extrem 6633 Arctic Ultra se dă vineri, în Canada, Tibi Ușeriu fiind singurul român înscris în cursă.

Ultramaratonistul Tibi Useriu s-a înscris pentru al doilea an consecutiv, după ce anul trecut, aflat la prima participare, s-a clasat pe primul loc. Anul acesta Tibi Ușeriu dorește să-și apere titlul câștigat anul trecut și este pregătit să înfrunte cele mai groaznice condiții atmosferice pentru a trece victorios linia de finiș.

6633 Arctic Ultra se desfășoară pe o distanță de 566 km, în apropierea Cercului Polar, între 10 și 18 martie, de la Yukon până la Tuktoyaktuk, pe malul Oceanului Arctic.

Competiția este caracterizată drept cea mai dificilă și mai friguroasă de pe planetă, concurenții având fiecare de tras după ei săniile și echipamentul. Alături de Tibi Ușeriu reprezentând România, în cursă s-au mai înscris încă 17 concurenți din Scoția, Japonia, Marea Britanie, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Spania și Franța.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More