Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tibi Ușeriu transportat de urgență la spital. Cursa lui s-a încheiat după 90 de kilometri

0 752

Tibi Ușeriu a abandonat cursa Yukon Arctic Ultra. A suferit degerături la degetele de la picioare și a fost transportat la spital cu ajutorul unui elicopter.

Cursa Yukon Arctic Ultra a ajuns la sfârșit pentru bistrițeanul Tibi Ușeriu. Acesta a fost nevoit să abandoneze după doar 24 de ore și a parcurs aproximativ 90 de kilometri, menținându-se între primii zece concurenți. Din informațiile furnizate de ziarul Adevărul se pare că bistriţeanul a suferit degerături la degetele de la picioare şi a fost nevoit să renunţe la cursă. A fost transportat la spital de urgenţă, cu un elicopter.

„Din păcate, acest telefon, aşteptat cu sufletul la gură, ne-a adus veşti foarte proaste. Tibi a suferit degerături la degetele piciorului drept. Organizatorii l-au scos din concurs şi încearcă să îl transporte cât mai repede la spital, cu elicopterul. Sperăm că nu e atât de grav precum pare. Toate gândurile noastre bune merg acum spre Tibi. Din păcate, această cursă s-a oprit aici” s-a anunțat pe pagina de Facebook a ONG-ului Tășuleaza Social.   

Ușeriu a participat la acest maraton pentru a promova proiectul Via Transilvanica, un traseu turistic de o mie de km, amenajat de voluntari, între Drobeta Turnu Severin și Putna. În ultimii ani nimeni nu a reușit să ducă la bun sfârșit această cursa Yukon Arctic Ultra care are 700 de kilometri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More