Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Țigări ascunse în borcane cu pastă de tomate, într-o icoană sau în roata de rezervă – FOTO/VIDEO

0 253

contrabanda tigari pasta de tomate

Bulionul și pasta de tomate nu sunt bune doar pentru gospodine, în bucătărie, la gătitul mâncărurilor. Din când în când, mai folosesc și contrabandiștilor, care au găsit o nouă metodă de a transporta marfa peste graniță.

O tânără de 27 de ani din Republica Moldova s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Galați-rutier pentru a intra în România.

”Ca urmare a valorificarii unei informații aflate în lucru, a fost efectuat un control amănunțit asupra autoturismului și a bagajelor personale ale lui A. C. (cetățean al R. Moldova, în vârstă de 27 ani), fiind astfel descoperite, ascunse în borcane cu pastă de tomate, 720 țigarete marca Plugaru, pe care femeia intenționa să le introducă ilegal în România cu scopul de a le comercializa” precizează comunicatul Poliției de Frontieră.

Țigări ascunse în roata de rezervă

Tot la PTF Galați-rutier s-a prezentat pentru a intra în țară, M.C., în vârstă de 29 de ani, cu dublă cetățenie română și R. Moldova, conducând un autoturism marca Mitsubishi Challenger.
Având la bază valorificarea unei informații, lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului și au descoperit, ascunse în roata de rezervă a autoturismului, 8.600 de țigarete marca Winston fabricate în Ucraina.

Țigări ascunse într-o icoană

În Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, județul Galați, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, cetățeanul cu dublă cetațenie română și R. Moldova I. C., în vârstă de 61 de ani, pasager într-un microbuz marca Mercedes.

Ca urmare a stării nejustificate de neliniște a cetățeanului, polițiștii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra bagajelor persoanei în cauză.

În urma controlului efectuat, echipa comună formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali a descoperit ascunse într-o icoană pe care bărbatul o avea asupra sa, 2.400 de țigarete marca Winston cu timbru de acciză R. Moldova, fabricate în Ucraina.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More