Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ţigări în valoare de 26000 lei confiscate de poliţişti

0 46

someseanul-tigari contrabanda deltaplan

Poliţiştii maramureşeni au depistat un autoturism în care se aflau aproximativ 2000 pachete cu ţigări netimbrate în România. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, autoturismul a fost indisponibilizat iar şoferul acestuia este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

În noaptea de 17/18 decembrie a.c., la ora 00.20, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Vişeu de Sus au observat pe DN 18 din localitate un autoturism ce staţiona pe marginea drumului. La vederea poliţiştilor, maşina a demarat în trombă iar poliţiştii au pornit în urmărirea acesteia. Autovehiculul a virat pe o stradă laterală unde a oprit iar ocupanţii acestuia au fugit. În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit în maşină 4 colete în care se aflau 1954 pachete cu ţigări.

Pentru a căuta şi identifica ocupanţii autoturismului, la faţa locului au fost dirijate echipe suplimentare de poliţişti. Astfel,  în jurul orei 01.30, pe strada Bogdan Vodă din Vişeu de Sus, la aproximativ 6 km de locul unde a fost abandonat autoturismul, a fost identificat şi prins conducătorul acestuia, un tânăr de 20 de ani din localitate. Mai mult, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că tânărul are permisul de conducere reţinut.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar autoturismul a fost indisponibilizat. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are suspendat dreptul de a conduce precum şi pentru identificarea celorlalţi ocupanţi ai autoturismului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More