Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tineretul social-democrat din zona Dej a dat restartul clasei politice – FOTO/VIDEO

0 60

Noua generație de politicieni din cadrul PSD Dej și din comunele învecinate și-a unit forțele vineri seara, la Dej, în cadrul unui eveniment derulat sub titulatura ”TSD Re-start”.

Evenimentul, organizat de către Tineretul Social Democrat (TSD) Dej, cu sprijinul organizației mari a formațiunii politice, a avut ca scop legarea de relații și prietenii între tineri, dar și aprecierea importanței lor în activitatea de partid și cea politică.

Amfitrionul evenimentului a fost liderul TSD Dej, Andrei Bradea, unul dintre candidații PSD pe lista pentru Consiliul Local Dej la alegerile din luna iunie. Acesta a beneficiat de sprijinul și susținerea în organizarea acestui eveniment din partea deputatului Cornel Itu și a primarului Costan Morar, care au ținut să le explice tinerilor prezenți faptul că fără ei activitatea unui partid politic nu s-ar putea realiza și că ei sunt viitorul politicii de mâine.

Aceeași notă de încurajare și suport pentru tinerii care vor să intre în politică a oferit-o și liderul TSD Cluj, Vladimir Mătușan, care a transmis și un mesaj mobilizator: că atâta timp cât ai intrat în politică și aceasta ți-a intrat în sânge, nu mai poți să scapi de ea.

Odată discursurile încheiate, tinerii au dat drumul petrecerii, una care a avut darul de ai determina pe tineri să strângă rândurile, să-și canalizeze eforturile spre țelul comun și să se pregătească sufletește pentru campania electorală care stă să înceapă. Asta pentru că iminenta campanie electorală este una în care activitatea organizațiilor de tineret și munca depusă de către tineri în activitatea partidului poate fi primordială pentru îndeplinirea obiectivelor propuse.

Chiar dacă evenimentul a fost organizat de tineri cu și pentru tineri, invitați la eveniment au fost și seniorii care se află pe listele de candidați pentru alegerile locale din luna iunie, dar și reprezentante ale organizației de femei a PSD Dej, care au răspuns afirmativ invitației, arătându-și totodată sprijinul pentru întregul colectiv al social-democraților. Tot cu prezența la eveniment au răspuns și invitați speciali din cadrul TSD Cluj, dar și din Gherla sau comunele învecinate Dejului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More