Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tineri cercetați pentru furt, după ce au sustras bunuri dintr-o firmă din Borșa

0 131

Poliţiştii din Borşa s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea unui furt. Operativitatea cu care aceştia au desfăşurat activităţile de cercetare a dus la identificarea, în scurt timp, a persoanelor bănuite de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

 Ieri noapte, la ora 01.30, o patrulă de ordine şi siguranţă publică care desfăşura activităţi pe raza oraşului Borşa s-a sesizat din oficiu că uşa de acces de la o anexă a unei societăţi comerciale de pe strada Tineretului era deschisă iar lacătul era tăiat. În urma verificărilor s-a stabilit că persoane necunoscute au pătruns în anexă şi au sustras produse de uz caznic, produse alimentare şi băuturi alcoolice. Valoarea prejudiciului a fost estimat la suma de 1000 de lei.

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţişti au dus la identificarea a doi tineri de 17 şi 21 de ani, din Borşa, bănuiţi de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More