Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tineri din Dej, fani ai Universității Cluj, urmăriți penal pentru implicare în bătaia generală cu fanii unguri

0 102

Mai mulți tineri din Dej, Cluj-Napoca sau Turda au fost identificați de polițiști și sunt cercetați penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce au participat la o bătaie generală cu fanii unguri ai echipelor CFR Cluj, Ferencvaros Budapesta și Videoton, care s-au strâns pentru un turneu de fotbal la Cluj-Napoca.

Incidentul a avut loc în 9 septembrie, când aproximativ 30 de suporteri ai Universității Cluj ar fi provocat un scandal în incinta bazei sportive de pe strada Șerpuitoare, din Cluj-Napoca, tulburând astfel ordinea și liniștea publică, situația degenerând în acte de violență.

”În urma investigațiilor efectuate cu privire la incidentul produs la data de 9 septembrie a.c., în incinta bazei sportive de pe strada Șerpuitoare, din Cluj-Napoca, au fost identificate 15 persoane care ar fi fost implicate în altercație. Față de acestea a fost dispusă continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută de Codul penal”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

La data de 14 septembrie a.c., față de 15 persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, din Cluj-Napoca, Dej și Turda, s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Persoanele au fost identificate în urma investigațiilor efectuate de polițiști, care au beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și a Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

De asemenea, o contribuție deosebită în cercetarea acestui caz au avut-o cetățenii, care au venit în sprijinul polițiștilor cu informații și imagini lămuritoare.

Menționăm faptul că, până în prezent, nu a fost depusă nicio plângere penală la unitatea de poliție, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor pentru care polițiștii s-au sesizat din oficiu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More