Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tineri prinși cu droguri asupra lor, la Colibița

0 208

Șase tineri au fost surprinși de jandarmii montani la Colibița, noaptea trecută, cu droguri asupra lor. Jandarmii s-au sesizat din cauza comportamentului suspect al tinerilor.

„În această noapte, in jurul orei 00:45, jandarmii montani Colibița au depistat în zona Șoimul, un grup de 6 tineri care nu își justificau prezența în zonă. Mai mult decât atât la vederea patrulei de Jandarmerie au manifestat un comportament suspect. În urma controlului corporal preventiv și al bagajelor, asupra a doi tineri a fost descoperită cantitatea de peste 17 g de substanță vegetală de culoare verde oliv, două aparate de mărunțit substanța vegetală, un cântar electronic, mai multe foițe și filtre”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei. 

Sursa citată precizează că pe numele celor doi au fost întocmite actele de sesizare pentru savârșirea infracțiunilor de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, acte care au fost înaintate Poliției pentru continuarea cercetărilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More