Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tinerii din Partidul Mișcarea Populară Dej au curățat Pădurea Bungăr de gunoaie – FOTO

0 42

campanie ecologizare PMP Dej (1)

Organizația de Tineret a Partidului Mișcarea Populară, filiala Dej, a desfășurat duminică o campanie de ecologizare a Pădurii Bungăr. În doar câteva ore s-au adunat zeci de saci de gunoaie.

După ce întreaga vară locuitorii din cartierul Dealul Florilor și nu numai ei au profitat de frumusețile naturii, ieșind la picnic, la iarbă verde sau doar în natură la marginea pădurii Bungăr, de-a lungul ultimelor luni au lăsat în urma lor munți de gunoaie.

Profitând de vremea frumoasă și călduroasă, tinerii din PMP au ieșit și ei în natură, dar cu scopul de a ecologiza zona și pentru a face ”mișcare”, un termen regăsit de altfel și în denumirea formațiunii politice.

Acțiunea de ecologizare a organizației de tineret a PMP Dej a avut ca rezultat peste 30 de saci de gunoaie adunate de pe spațiul verde în doar câteva ore.

Și pentru că tot ne aflăm în plină campanie electorală, au profitat de moment și au împărțit și câteva pliante dejenilor, prin care-i îndeamnă în primul rând să meargă la vot, oricine ar fi candidatul pe care îl vor alege, dar dacă se poate, bineînțeles, să o voteze pe Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More