Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

„Țoapa de Voluntari” versus primarul de Cluj. Traian Băsescu pe Facebook

0 1.038

Traian Băsescu, fost președinte al României, a scris un text acid despre Gabriela Firea și punctează, din propriul său punct de vedere, care sunt diferențele dintre aceasta și primarul Clujului, Emil Boc.

„Diferenţe! Ţoapa de Voluntari cumpără autobuze cu motorizare diesel, în timp ce primarul de Cluj cumpără autobuze electrice.” astfel își începe Traian Băsescu textul urcat pe contul său de Facebook.

Într-un limbaj acid el critică, în umbra evenimentelor recente, acțiunile Gabrielei Firea, primarul Bucureștiului și arată diferențele dintre administrația acesteia și cea a Clujului, condus de Emil Boc. El face un portret moral al Gabrielei Firea și nu se ascunde de a spune lucrurilor pe față.

„Ţoapa de Voluntari o atacă mizerabil pe Angela Gheorghiu , în timp ce primarul de Cluj aplaudă din sală marii artişti prezenţi la TIFF. Ţoapa de Voluntari vrea să fure ceva din gloria Simonei Halep şi ţine să urce pe podium alături de campioană, în timp ce la Cluj primarul a urmărit-o pe Halep din tribună la FED CUP.” continuă textul lui Traian Băsescu.

Se ajunge bineînțeles și la problema bugetului primăriei, cât și la cum lucrează fiecare primar pentru propria sa comunitate.

„Ţoapa de Voluntari bagă tot bugetul primăriei numai în spectacole cu artişti plătiţi regeşte mult peste valoarea lor, în timp ce la Cluj toate marile festivaluri se autofinanţează (Jazz in the Park, TIFF, UNTOLD etc. ) Asta este diferenţa între un primar care lucrează pentru comunitate şi o Ţoapă de Voluntari ahtiată după imagine care bagă toţi banii cetăţenilor în propria-i proslăvire.” încheie Traian Băsescu.

traian basescu

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More