Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Toată lumea la sală!” CS Unirea Dej joacă mâine în Cupa Challenge

0 41

VOLEI Unirea Dej - Phoenix Simleu noiembrie 2014 (4)

Voleibaliștii Unirii Dej încep mâine aventura europeană. Datorită clasării din clasamentul campionatului trecut, Unirea Dej s-a calificat în turul al doilea la Cupei Challenge, adversara dejenilor fiind TTU SC Tallinn din Estonia.

Cele două meciuri, tur și retur, se vor juca ambele la Dej. Astfel, voleibaliștii dejeni scapă de o deplasare lungă și istovitoare până în Estonia.

Prima confruntare dintre cele două formații va avea loc marți, de la ora 18:00, pentru ca al doilea meci să se dispute miercuri de la aceeași oră, tot în Sala Sporturilor din Dej.

Așadar, toți iubitorii voleiului și ai sportului în general sunt invitați mâine și poimâine în tribunele Sălii Sporturilor pentru a susține echipa. Galeria ”Niște dejeni” a pregătit pentru această confruntare o coregrafie specială, astfel ca spectacolul voleibalistic să fie unul extraordinar.

Unirea Dej pornește cu un moral bunicel în noua aventură europeană, după victoria înregistrată în ultimul meci de campionat cu Phoenix Șimleu Silvaniei.

De cealaltă parte, TTU Tallinn, o echipă fără experiență europeană, a fost învinsă în ultimul meci din Schenker League, un campionat în care joacă echipe din Estonia, Letonia și Lituania.

Dacă va trece de echipa din Estonia, Unirea Dej ar urma să joace în șaisprezecimile competiției cu învinsa dublei manșe din șaisprezecimile CEV Cup dintre Gorter Kecskemet (Ungaria) și Dinamo București (România).

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More