Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Toate școlile din Maramureș vor fi închise până miercuri

0 61

La Instituţia Prefectului-Judeţul Maramureş, a avut loc azi întâlnirea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, condusă de prefectul Sebastian Mihai Lupuţ, preşedintele comitetului.

În cadrul şedinţei, a fost votată în unanimitate propunerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş de a fi suspendate cursurile în toate unităţile de învăţământ din judeţ, grădiniţe, şcoli şi licee, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi a condiţiilor de deplasare a copiilor.

Această măsura a fost propusă în urma mai multor discuţii a reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Juteţean Maramureş cu primari din judeţ şi directori de şcoli.

Conducerea fiecărei unităţi de învăţământ va lua toate măsurile astfel încât recuperarea materiei să se realizeze cu respectarea reglementărilor în vigoare şi a asigurării serviciului de permanenţă pe parcursul celor doua zile, 09.01.2017 şi 10.01.2017.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More