Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Toate unităţile de învăţământ din Bistrița-Năsăud şi-au reluat activitatea faţă în faţă

0 154

Toate unităţile de învăţământ din judeţul Bistriţa-Năsăud şi-au reluat, de luni, activitatea cu prezenţa fizică a elevilor şi preşcolarilor, potrivit anunţului făcut de Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) pe pagina de socializare a instituţiei.

Acest lucru a fost posibil datorită faptului că unităţile şcolare care încă nu îndeplineau criteriul privind rata de vaccinare a personalului, de cel puţin 60%, sunt în localităţi unde incidenţa cazurilor de COVID-19 este mai mică de 3 la mia de locuitori.

În urmă cu o săptămână, din lista de 138 de structuri şcolare publicată de IŞJ Bistriţa-Năsăud, 125 aveau cel puţin 60% din personal vaccinat, astfel că puteau desfăşura activitatea didactică faţă în faţă.

Celelalte 13 unităţi se află în comunele Parva, Tiha Bârgăului, Negrileşti şi Şanţ, dar şi în oraşul Sângeorz-Băi, unde incidenţa cazurilor de COVID-19 este mai mică de 3 la mie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More