Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tomograful de la Spitalul Municipal Dej poate fi utilizat de mâine

0 154

inaugurare tomograf Spital Dej

Începând cu data de 1 iulie computerul tomograf de la Spitalul Municipal Dej va fi utilizat pentru investigații, în urma primirii de către Spitalul Municipal Dej, a ultimului aviz, necesar utilizării aparatului, din partea Comisiei Naționale pentru Controlul Activităților Nucleare.

„Așa cum am promis împreună cu managerul Spitalului Municipal Dej, dr. Mihai Pandrea, la predarea investiției, în data de 17 iunie , vom face toate demersurile pentru primirea avizului din partea CNCAN, astfel încât la computerul tomograf să se poată face investigații . Avizul necesar a fost transmis spitalului, iar începând cu 1 iulie primii pacienți vor putea fi examinați cu ajutorul computerului tomograf.

Data este una importantă, pentru că din 1 iulie  dejenii și locuitorii localităților limitrofe, nu vor mai fi  nevoiți să se deplaseze la Cluj Napoca, singurul municipiu din județ care mai beneficiază de tomograf, și vor putea face investigațiile necesare aici la Dej, acesta fiind și scopul investiției, de achiziționare a computerului tomograf, pe care am realizat-o la Spitalul Municipal Dej”, a explicat primarul Morar Costan.

Citește și: 

”Habemus tomografus!” – S-a inaugurat noul aparat tomograf al Spitalului Municipal Dej FOTO/VIDEO

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More