Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tonimob Dej oferă gratuit măști de protecție confecționate în fabrică

0 2.666

Lipsa materialelor sanitare și de protecție de pe piață în aceste zile provoacă o adevărată panică în rândul populației. Tonimob vine în sprijinul celor care doresc măști de protecție, printr-o acțiune de donație. În limita bunului simț.

Fabrica de mobilă Tonimob din Dej a anunțat pe pagina de Facebook faptul că oferă în mod gratuit, în limita stocului pe care îl produce, măști de protecție.

Ideea a venit în momentul în care măștile chirurgicale au devenit o raritate nu doar în farmacii, pentru populația de rând, ci chiar și în rândul personalului medical care luptă în prima linie împotriva coronavirusului.

Primele măști produse de Tonimob au început să fie livrate încă de miercuri, iar comenzile sunt în creștere. Cei de la Tonimob lucrează la foc continuu pentru a produce măștile, din materialele pe care le au la dispoziție, și le oferă gratuit solicitanților, în funcție de cerere, dar în limita bunului simț și al stocului disponibil.

Doar joi fabrica Tonimob a produs 500 de măști, pe care le-a donat solicitanților. Printre cei ajutați cu astfel de măști au fost și voluntarii grupului de ajutor comunitar ”Vă ajutăm din Dej”, care au primit 30 de măști.

Trebuie specificat faptul că măștile produse de Tonimob nu sunt certificate medical, însă pot oferi un grad de confort, măcar psihic, celor care încearcă să se protejeze prin orice mijloace în aceste momente de criză. Mai mult, măștile pot fi spălate, igienizate și dezinfectate pentru a putea fi purtate din nou.

O altă inițiativă la fel de lăudabilă este cea anunțată de Kebab House Dej, care oferă un meniu gratuit tuturor celor care luptă în prima linie împotriva răspândirii infecțiilor cu COVID-19.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More