Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tot ce nu ştiai despre fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg

0 174

Mark Zuckerberg

Miliardarul Mark Zuckerberg, co-fondatorul şi acum CEO-ul Facebook, a împlinit ieri 29 de ani. Someşeanul.ro vă prezintă câteva lucruri inedite despre acesta.

Ce nu ştie foarte multă lume e că Zuckerberg suferă de daltonism şi vede cel mai bine culoarea albastră. Este unul dintre motivele pentru care albastrul domină interfaţa reţelei sale de socializare.

Zuckerberg poartă în fiecare zi acelaşi model de tricou gri pentru că este ocupat şi aşa, consideră el, economiseşte timp.

AOL şi Microsoft au încercat să-l recruteze încă din liceu, după ce a creat Synapse, un program care deducea preferinţele muzicale ale ascultătorilor.

În octombrie 2010, a mers împreună cu mai mulţi angajaţi ai Facebook la cinematograf pentru a vedea filmul despre el, ”The Social Network”. Se pare că nu l-a încântat foarte mult pentru că în comentariile lui ulterioare a criticat cum a fost portretizat în peliculă.

În 2009 a purtat în fiecare zi cravată pentru a arăta creşterea Facebook în faţa recesiunii globale. CEO-ul Facebook este vegetarian şi spune că va consuma carne doar dacă va omorî el animalul. Cu toate acestea, printre ”like-urile” sale de pe Facebook se află şi McDonalds.

Este stăpânul unui câine pe care îl cheamă ”Beast” (Bestia) şi care are peste 1.5 milioane de fani pe Facebook.

Tânărul a primit numeroase critici anul trecut când i-a dăruit soţiei, Priscilla Chan, cadou de nuntă un inel de rubin în valoare de 25.000 de dolari, deşi averea lui era estimată la peste 19 miliarde de dolari atunci.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More