Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tot ce trebuie să știi despre Electric Castle. Regulament și hartă

0 345

electric castle festival

Mai sunt doar câteva ore până la startul celui mai așteptat festival de muzică din Transilvania. Electric Castle își deschide porțile mâine și așteaptă zeci de mii de petrecăreți pentru un party-maraton ce va dura patru zile.

Sute de mesaje au împânzit paginile de Facebook în ultimele două zile, din partea celor care nu au apucat încă să-și achiziționeze bilete sau abonamente pentru Electric Castle. Pe pagina de event a festivalului, mesajele curg gârlă, sute de persoane căutând să-și cumpere un abonament (cu camping inclus sau fără), sau măcar un bilet pentru una dintre zilele festivalului.

Conform lui Andi Vanca, PR manager al Electric Castle, bilete mai sunt la vânzare la partenerii festivalului și pe internet, dar și acestea sunt foarte puține. Se prea poate astfel ca până mâine seară să se vândă toate, iar Electric Castle să se țină cu casa închisă.

Pentru ca toate lucrurile să fie în ordine, organizatorii au publicat și o hartă a festivalului de la Bonțida dar și un regulament pentru petrecăreți.

harta electric castle

Vor exista patru scene (The Mill, The Stables, Dance Garden și Main Stage) toate fiind înconjurate de baruri și terase, dar și de puncte de schimb valutar în tokens, ”moneda” cu care se pot face cumpărăturile în interiorul festivalului.

De asemenea, sunt organizate două zone de Chillout, pentru hamace și relaxare, dar și un magazin ABC în interiorul uriașului camping. Tot în camping există și toalete și zone pentru dușuri.

În zona centrală, între skate park și zona ECO, există și un Photo Booth. Organizatorii au pus la dispoziția participanților la festival și două zone de reîncărcare a telefoanelor mobile și laptopurilor. Tot în interior, lângă The Stables, este amplasat și un ATM pentru cei care nu mai au caș(caval). Asta ca să poată cumpăra obiecte promoționale de magazinul oficial al festivalului, amplasat tot în zonă, unde mai găsim un important punct INFO. Aici, participanții se pot interesa despre tot ceea ce ține de festival, dar și despre eventuale obiecte pierdute/găsite.

Bineînțeles, un festival de o asemenea amploare nu se poate desfășura fără un punct medical care să fie non-stop la dispoziția petrecăreților. Despre baruri și terase am mai zis, dar mai adăugăm zona ”tea garden” chiar lângă lac și, bineînțeles zona de haleală, locul unde flămânzii își vor putea potoli foamea.

Organizatorii au dat publicității și un REGULAMENT

Este permis accesul la festival cu: ghiozdan, pălării, brichete, telefoane mobile, ochelari de soare, țigări, pelerine, picături pentru lentile de contact, aparate foto profesionale și camere video, medicamente, insulină (însoțită de documente medicale), corturi (în zona de camping).

NU este permis accesul cu: droguri, cuțite, arme, sticle sau conserve, mâncare sau alcool, animale, umbrele.

Toți participanții trebuie să cunoască și să respecte regulamentul, altfel pot fi scoși afară de la festival.

Accesul la festival și în camping se face începând de joi dimineața, de la ora 10. Primele party-uri încep seara la ora 18.

Someșeanul.ro va fi la fața locului pe toată durata evenimentului și vă va ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă la Electric Castle 2014.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More