Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tot mai multe cazuri de persoane depistate la volan fără a deține permis de conducere

0 172

Poliția rutieră se confruntă cu din ce în ce mai multe cazuri de persoane care sunt depistate la volan fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Polițiștii clujeni se confruntă din nou cu un val de persoane care se urcă la volanul mașinilor fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule sau au permisul suspendat.

Astfel, la data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 07:00, poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat pe strada Calea Turzii, din municipiul Cluj-Napoca, un bărbat de 34 de ani, din comuna Românaşi, judeţul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism, deşi avea suspendat dreptul de a conduce. Polițiștii au demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

Un alt caz a fost depistat la aceeași dată tot pe raza municipiului Cluj-Napoca. Poliţiştii Biroului Rutier au descoperit pe strada Câmpul Pâinii, din municipiul Cluj-Napoca, un bărbat de 27 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea o mașină deşi nu este deţinător de permis de conducere. Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot la  25 septembrie a.c., în jurul orei 18:00, poliţiştii Compartimentului Rutier de data aceasta din municipiul Gherla au depistat pe strada Horea, din același oraș, un bărbat de 30 de ani, cetăţean egiptean, care conducea un autoturism deşi nu deține de permis de conducere. S-au deschis astfel cercetări tot pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Aceleași probleme au fost întâmpinate și pe raza localității Huedin căci tot la data de 25 septembrie, în jurul orei 16:20, poliţiştii Compartimentului Rutier Huedin, în colaborare cu poliţiştii Formaţiunii de Ordine Publică Huedin, au depistat pe strada Vlădeasa, un bărbat de 21 de ani, din comuna Fildu de Jos, care conducea o autoutilitară deşi nu este deţinător de permis de conducere. S-a înregistrat aceeași infracțiune de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Nici cei de la Secția 2 Poliție Rurală Apahida nu au scăpat ieri fără a înregistra infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. În jurul orei 23.00, aceștia au depistat un bărbat, de 26 de ani, din comuna Bonţida, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Câmpeneşti, comuna Apahida, deşi nu deșine de permis de conducere.

Nu în ultimul rând, un alt caz a fost înregistrat ieri, în jurul orei 11:40, de către polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin – Post Poliție Mărișel. Aceștia au depistat un tânăr, de 17 ani, din Mărișel, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul neînmatriculat pe raza localității Mărișel, fără a poseda permis de conducere.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More