Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trafic blocat între Cluj și Oradea. O autoutilitară s-a răsturnat pe șosea

0 400

Circulația rutieră a fost blocată în această dimineață, pe drumul național 1, între Oradea și Cluj-Napoca, după ce o autoutilitară s-a răsturnat pe carosabil.

Cozi uriașe de mașini s-au format vineri dimineață pe șoseaua dintre Cluj-Napoca și Oradea, după ce o autoutilitară s-a răsturnat pe carosabil și a blocat circulația.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui eveniment rutier (o autoutilitară s-a răsturnat pe carosabil, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul alunecos), circulaţia pe DN1 (E60) este oprită pe ambele sensuri la km 520+300 de metri, între localităţile Şaula şi Izvorul Crişului, în judeţul Cluj.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului nu s-au înregistrat victime.

Circulația rutieră, blocată de mai bine de o oră, va fi reluată după îndepărtarea autoutilitarei de pe șosea.

JUDEŢUL CLUJ: CIRCULAŢIA RUTIERĂ PE DN1 S-A RELUAT, PE UN FIR ALTERNATIV

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează la ora 7:35 că în judeţul Cluj, traficul auto pe DN1 (E60) s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unui eveniment rutier (o autoutilitară s-a răsturnat pe carosabil, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul alunecos), circulaţia fusese întreruptă total la km 520+300 de metri, între localităţile Şaula şi Izvorul Crişului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More