Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trafic cu țigări pe căile feroviare. Un minor de 14 ani, printre cei sancționați de polițiști

0 127

Aproape 6.000 de ţigarete nemarcate corespunzător au fost confiscate de poliţişti în acest week-end și s-au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.000 de lei.

În acest weekend, în pieţele agroalimentare din  municipiul Baia Mare au avut loc controale ale poliţiştilor de investigare a criminalităţii economice, iar pe trenurile de călători au acţionat grupe de poliţişti ai Biroului Transporturi Maramureş.

Astfel, au fost depistate cinci persoane cu vârste între 14 şi 45 de ani, având asupra lor ţigări de provenienţă ucraineană. Ele se aflau în trenurile de călători care circulau pe rutele Sighet – Valea Vişeului, Valea Vişeului – Vişeu de Jos şi Crăciuneşti – Sighetu Marmaţiei. Au fost ridicate 294 pachete de ţigări, iar poliţiştii au întocmit patru dosare penale pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

De asemenea, pentru nerespectarea prevederilor în domeniul activităţilor comerciale, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.000 de lei şi au confiscat produse alimentare a căror provenienţă nu a putut fi dovedită în condiţiile legii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More