Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trafic de coșmar la Dej din cauza unor lucrări la podul peste Someș

0 2.511

Nervii șoferilor sunt întinși la maximum de traficul rutier de la intrare în Dej dinspre Bistrița sau Baia Mare. Cozi kilometrice de mașini s-au format în ambele sensuri, sute de autoturisme și camioane fiind blocate ore bune în trafic.

Primăria Dej a anunțat în această dimineață că se intervine cu un utilaj special care impune restricții de circulație pe un singur sens la podul peste Someș. Circulația va fi dirijată de către Poliția Națională și Locală pe toată perioada lucrărilor, care se vor derula și pe parcursul acestei nopți, astfel încât această etapă să fie finalizată în timp util.

Un tronson de trafic oricum extrem de aglomerat a devenit astfel practic blocat de-a dreptul. Asta mai ales în Săptămâna Mare, când traficul rutier este mai intens decât de obicei. Astfel, cei care vin dinspre Baia Mare spre Dej stau deja în coloană de azi dimineață din zona localității Cășeiu, un traseu de 5 kilometri fiind parcurs în aproape 2 ore. La fel se întâmplă și pe cealaltă rută, dinspre Bistrița, coloana de mașini formându-se dincolo de localitatea Cuzdrioara dinspre Beclean.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în zilele de 20 și 21 aprilie a.c., circulația rutieră este restricționată din cauza unor măsurători pe DN1C, pe podul de peste râul Someș, la ieșire din municipiul Dej către municipiul Baia Mare, circulându-se alternativ, pe un fir.                    

Având în vedere faptul că valorile de trafic sunt ridicate în zonă, atât pe DN 1C Dej-Baia Mare, cât și pe DN 17 Dej-Beclean, le recomandăm șoferilor să ruleze cu atenţie sporită şi să reducă viteza în zona lucrărilor semnalizate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More