Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trafic de droguri în Penitenciarul Gherla. Doi gardieni ar fi implicați în operațiune

0 1.823

Procurorii DIICOT au efectuat percheziții la Penitenciarul Gherla, pentru soluționarea unei anchete privind traficul de droguri. Mădăraș Andrei ar fi pe lista neagră a procurorilor, acesta fiind bărbatul ce încerca să introducă substanțe vegetale de culoare verzui-maronie, ascunse în căptușeala de la haine, în penitenciar. IPJ Cluj confirmă că au fost sesizați să facă mai multe cercetări în celulele deținuților.

„Politia municipiului Gherla a fost sesizată de către reprezentanți ai penitenciarului cu privire la introducerea în mod ilicit și găsirea in incinta unității a unor substanțe, posibil cu efecte psihoactive. Substanțele găsite și documentele întocmite au fost înaintate organelor competente, spre cercetare și soluționare”, se arată în poziția oficială a IPJ Cluj, conform ziardecluj.ro.

După ce au fost sesizați, polițiști au efectuat percheziții în celulele mai multor deținuți, unde au găsit mai multe plicuri cu substanțe psihoactive și diferite pastiluțe de culoare albă.

Dosarul a fost înaintat celor de la DIICOT Cluj, unde procurorul șef Florin Mornăilă va supraveghea cercetările în derulare.

Se ia în calcul și colaborarea cu BCCO Cluj, dat fiind că aceștia dețin informații despre deținuți duși la instanță în timp ce erau drogați și despre implicarea activă a doi gardieni din Penitenciarul Gherla în traficul de droguri și substanțe psihoactive, mai spune sursa citată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More