Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trafic restrictionat pentru automarfare cu masa maxima autorizata mai mare de 7,5 t la granita cu Ungaria si Bulgaria

0 37

Autoritatile maghiare au informat Politia de Frontiera Romana, prin intermediul punctului de contact romano-maghiar, ca traficul automarfarelor cu masa mai mare de 7,5 tone a fost restrictionat, in sensul ca nu se permite intrarea, temporar, pe teritoriul Ungariei.

De asemenea, prin intermediul punctului de contact romano-bulgar, autoritatile bulgare au fost informate ca se restrictioneaza temporar traficul automarfarelor cu masa mai mare de 7,5 tone, care intentioneaza sa intre in Romania pentru a tranzita teritoriul tarii noastre catre Ungaria.

Restrictia de circulatie se impune din cauza fenomenelor meteo nefavorabile asociate cu ninsoare si viscol.

Politistii de frontiera asigura in permanenta sprijin participantilor la traficul transfrontalier si impreuna cu autoritatile competente actioneaza in vederea interventiei in caz de urgenta.

Automarfarele care se afla deja in tranzit pe teritoriul Romaniei vor fi indrumate de Politia Rutiera catre parcarile special amenajate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More