Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trafic restricţionat temporar pe teritoriul Ungariei pentru automarfare

0 42

Autoritățile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea că în perioada 31.10.2016, ora 23.00 (ora României) – 01.11.2016 ora 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției de Frontieră din România, măsura este luată ca urmare a faptului că data de 1 Noiembrie este zi de sărbătoare naţională.

În această perioadă şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice.

Pe durata restricției de circulație, Inspectoratul Teritorial al Polițiai de Frontieră Oradea va ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră ungare, iar la reluarea traficului, va lua toate măsurile aflate în competență pentru ca traficul de călători şi autovehicule să se desfăşoare în condiţii normale, operativ, fluent şi civilizat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More