Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trafic rutier îngreunat pe DN 1C, din cauza copacilor doborâți pe carosabil

0 237

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Sălaj au fost solicitați să intervină pentru îndepărtarea unor copaci căzuți pe drumul național 1C.

Primul incident a avut loc vineri seara, în jurul orei 18:30, la numărul unic de urgență 112 fiind anunțat faptul că un sens de circulație între Gâlgău și Bârsău Mare este blocat de un copac căzut pe carosabil.

”Vineri seara, garda Ileanda a fost solicitată să intervină pentru a inlătura un copac prăbuşit pe drumul DN 1 C, între localităţile Bârsău Mare şi Gâlgău. Pompierii au ridicat copacul circulaţia fiind reluată şi pe celălalt sens de mers”, au transmis reprezentanții ISU Sălaj.

Un incident similar a avut loc și în această dimineață, în jurul orei 7:30, tot pe drumul național 1C, între localitățile Rus și Dăbâceni.

”Sâmbătă dimineaţa, pompierii din Ileanda au fost solicitaţi să intervină pentru a ridica un copac prăbuşit pe acelaşi drum (DN 1 C), de data aceasta între localităţile Rus şi Dăbâceni”, mai spun reprezentanții ISU Sălaj. Pompierii au intervenit pentru înlăturarea copacului, iar circulația a revenit la normal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More