Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trafic rutier paralizat la Dej. Un accident pe strada 1 Mai și aglomerația de sărbători au blocat mii de mașini în trafic- FOTO

1 3.188

Perioada sărbătorilor este un motiv de stres în plus pentru șoferii care tranzitează Dejul, sau cei care locuiesc în zona municipiului de pe Someș, acesta fiind tranzitat de mii de mașini zilnic. Un accident rutier, dar și un TIR defect, alături de aglomerația specifică sărbătorilor au făcut ca în aceste zile la Dej să se formeze cozi kilometrice pe ambele sensuri.

Șoferii din Dej, sau cei din județele învecinate care tranzitează municipiul în fiecare zi sau periodic s-au învățat deja cu faptul că la Dej, atât la intrarea dinspre Cluj-Napoca, dar și la ieșirile spre Bistrița sau Baia Mare este mereu aglomerație.

Acest fapt a fost resimțit din plin în ultimele 24 de ore, aglomerația fiind peste măsură de mare, odată cu apropierea sărbătorilor.

Joi seara, un autotren defect pe centura de ocolire a Dejului, pe strada I.P. Reteganu a paralizat circulația rutieră, cozile de mașini desfășurându-se pe mai mulți kilometri. Situația a continuat și azi, deși la intrare în oraș dinspre Cluj-Napoca, încă de ieri au fost postați polițiști locali care au dirijat traficul, în încercarea de a mai fluidiza circulația.

Vineri după-amiaza însă, la aglomerația provocată de traficul uriaș de mașini care se îndreptau dinspre Cluj spre Bistrița sau Baia Mare, s-a adăugat și un blocaj provocat de către un accident rutier care a avut loc pe strada 1 Mai, la trecerea peste calea ferată.

Două mașini s-au tamponat față-spate, însă, din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat și cu victime. A fost însă suficient ca să fie paralizată complet circulația rutieră.

Chiar și azi, la intrare în Dej dinspre Cluj au stat în permanență polițiști locali, înfruntând ploaia și vântul, pentru a face semn mașinilor să nu mai oprească la trecerea la nivel cu calea ferată ce duce spre Ocna Dejului și să-și continue deplasarea, astfel încât traficul să se desfășoare mai lejer.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Ady spune

    Tot a promis Itu ca pune semnale luminoase si desfinteaza semnul stop de la calea ferata dar numai promisiuni.daca castiga ceva si el era rezolvata treaba

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More