Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trafic sugrumat pe DN1, din cauza Târgului de la Negreni

0 167

Cozi kilometrice de mașini s-au format sâmbătă, încă de dimineață, pe DN 1, aglomerația din trafic fiind cauzată de organizarea Târgului de la Negreni, cel mai vechi târg din Transilvania.

Profitând de vremea frumoasă din weekend, mii de persoane au luat cu asalt zona localității Negreni, din județul Cluj, unde se organizează în fiecare an târgul de toamnă, în a doua săptămână a lunii octombrie.

Potrivit relatărilor șoferilor blocați în trafic, cozile de mașini se întind din zona localității Bologa, până dincolo de Bucea, adică pe o distanță de peste 30 de kilometri. Dacă pe unele porțiuni se circulă bară la bară sau chiar se staționează timp de minute bune, în alte zone se circulă cu viteză foarte redusă din cauza aglomerării.

Bineînțeles, cel mai aglomerat este traficul în zona localității Negreni, unde este organizat târgul, în ciuda faptului că mai multe echipaje ale Poliției Rutiere se află în teren pentru a fluidiza circulația rutieră.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More